top of page

Maak het gezellig in huis met de verrassingsbox of geschenkpakket

Ben je op zoek naar origineel cadeau om weg te geven? De verrassingsbox is een cadeaubox die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Ieder seizoen wisselt de box en vind je er de leukste items voor in je interieur. Met alle items in de box kun je volop mixen en matchen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘Urban Basics-box?’ Stel je voor dat je op een ochtend op een houten bankje de natuur om je heen bekijkt. Je neem de heerlijke buitengeur in je op. Dat is thuiskomen: even tot jezelf komen in de natuur. Onze verrassingsbox neemt je mee naar de robuuste buiten sfeer met etnische uitingen en praktische oplossingen. Bestel de box gemakkelijk online in onze webshop!

Verrassingsbox: Tekst
image00001.jpeg

Natuurlijke en functionele producten in de verrassingsbox

Missen er nog accessoires in huis die jij al wel voor ogen hebt? Of wil je voor binnen nieuwe interieur decoratie of zoek je juist een interieur cadeau? Op zoek naar een housewarming cadeau? Met de ‘Urban Basics-box’ krijg je verschillende natuurlijke en functionele producten in huis waardoor je jouw urban jungle naar een hoger level brengt. Ook hebben wij een extra item aan deze verrassingbox toegevoegd die wij met liefde voor jou hebben gemaakt. Er zit namelijk een superleuk steigerhouten plateau met handvaten van touw bij. Ideaal om een klein plantje op te zetten of om als borrelplank op tafel te gebruiken. Je kunt dus zelf naar hartenlust DIY-ideeën uitproberen met dit houten plateau. Wil  je meer weten over onze verrassingboxen? Laten we chatten! Wij proberen je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.

Verrassingsbox: Afbeelding

Verrassingsbox met woonitems op basis van de laatste trends

Ben je op zoek naar woonitems op basis van de laatste trends? Dan zit je met de verrassingsbox zeker weten goed. Met de verrassingsbox maak je elk seizoen een frisse start. In de woonbox zitten allerlei woonitems geïnspireerd op de nieuwe woontrends. Zo weet je zeker dat je er ieder seizoen ‘on trend’ bij zit. Wij stellen de boxen met veel liefde en passie samen. Wil jij ook zo’n box in huis? Zo gaat dat in zijn werk. Kies jouw favoriete box uit en bestel deze gemakkelijk en snel in de webshop. Zodra het cadeaupakket bij jou op de stoep staat is het enigste wat jij hoeft te doen uitpakken en afstylen.

Verrassingsbox: Tekst

NEEM CONTACT OP.

Hoofdweg 12
5571 PG Amsterdam

Tel.: +31 (0) 456 573442

Bedankt voor de inzending!

A5E0D617-D298-4584-AC98-6E0B817EDE5F_edi
Verrassingsbox: Contact opnemen
bottom of page