top of page

Interieur cadeau geïnspireerd op de laatste woontrends

Op zoek naar interieur cadeau voor de waaghalzen en lefgozers onder ons? Dan de ‘Boho Chic-box’ heel geschikt. Deze interieurstylingbox zit vol met accessoires voor in huis ‘with a touch of gold’ waarmee je gedurfde combinaties kunt maken. Bovendien kun je de items zowel gebruiken om je balkon te restylen en om het binnen in huis gezellig te maken. Met de interieur decoratie uit deze box zorg je ervoor dat je interieur klasse en lef uitstraalt. Het bedrukte kussen in combinatie met een sfeervol windlicht zorgen ervoor dat je wordt meegenomen in een losse, gedurfde en excentrieke sfeer. Ben je op zoek naar een interieur cadeau in een andere stijl? Wij hebben verschillende andere opties voor je klaar in de webshop. Neem snel een kijkje!

Interieur cadeau: Tekst
pexels-daria-shevtsova-1261368.jpg

Interieur cadeau om warme sferen in huis te halen

Onze ‘Autumn-box’ is een speciale verrassingsbox en geschenkpakket want deze kun je heel easy combineren met elk type interieur. Met alle exclusieve items in deze box haal je warme sferen in huis en zorg je ervoor dat je huis een unieke touch krijgt. Dus zit je ’s avonds het liefst met een warm dekentje op de bank series te kijken? Lekker met een kopje thee erbij maar je mist nog die warme sfeer? Bekijk dan eens onze ‘Autumn-box’! Hiermee haal je in no time warme sferen in huis met de interieur items die wij speciaal voor jou hebben geselecteerd. Denk aan rustige aarde tinten en robuuste materialen. Gegarandeerd voel je je geïnspireerd om je huis gezellig en knus te maken. Heb je vragen over de inhoud van dit interieur cadeau? Laten we chatten! We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden en jouw ideale cadeaupakket vinden!

Interieur cadeau: Afbeelding

Maak het jezelf niet moeilijk en bestel een interieur cadeau als housewarming cadeau in onze shop

Wist je dat er wel 9 verschillende trendy items in onze ‘Autumn-box’ zitten? Hiermee kun je je huis helemaal restylen en een make-over over geven. Zo zit er bijvoorbeeld een terracotta vaas bij waar je een mooi droogboeket of een paar takken in kunt zetten. De houten schijf kun je gebruiken voor verschillende DIY-ideeën. Verder zit er een toffe bloempothanger in waarmee je meteen een speels effect creëert. Heb je vragen over onze interieur cadeaus? Neem dan contact via info@ditisthuiskomen.nl of stel je vraag via de chat! Wij proberen je zo snel mogelijk te woord te staan.  

Interieur cadeau: Tekst

NEEM CONTACT OP.

Hoofdweg 12
5571 PG Amsterdam

Tel.: +31 (0) 456 573442

Bedankt voor de inzending!

A5E0D617-D298-4584-AC98-6E0B817EDE5F_edi
Interieur cadeau: Contact opnemen
bottom of page