top of page

Housewarming cadeau met de leukste woonitems

Hebben je vrienden of naasten net een nieuw huis gekocht of gaan ze verhuizen naar een ander stekje? Dan is het tijd om ze te verrassen met een uniek housewarming cadeau! Dit zullen ze vast en zeker leuk vinden zodat ze hun nieuw plek gezellig kunnen gaan inrichten. Het kan alleen lastig zijn waar je moet beginnen met zoeken. Er zijn zoveel opties voor housewarming cadeaus dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daar hebben wij een oplossing voor bedacht! Wij hebben namelijk alvast verschillende housewarming cadeaus voor jou samengesteld in de vorm van een geschenkpakket. Deze zijn te verkregen in verschillende stijlen dus er zit voor iedereen wel wat bij! Neem gauw een kijkje in de webshop en bestel een van onze woonboxen.

Housewarming cadeau: Tekst
IMG_3850_edited.jpg

Housewarming cadeau uitzoeken op basis van stijl

Natuurlijk is een housewarming cadeau niet uniform. Dit is de reden waarom wij woonboxen in verschillende stijlen hebben bedacht. Wat dacht je van de ‘Yellow Mellow-box’? Wanneer je dit cadeaupakket uitpakt denk je meteen aan knetterend houtvuur, een lekkere kop thee en een gezellig BBQ. Deze box neemt je mee naar de zachte, verfrissende en relaxte Ibiza sfeer. Dit is sowieso een sfeervol cadeau om te geven! Ook zitten er items in die je kunt gebruiken voor verschillende ruimtes in huis. Zo zitten er mooie pluimen in die het goed doen als interieur decoratie voor de woonkamer. Ontzettend leuk als interieur cadeau! Ook in de badkamer zullen ze een rustieke sfeer geven. En hoe leuk: er zit zelfs een DIY mobiel in waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Volg ons op Facebook en Instagram om alvast een glimp op te vangen van de inhoud van onze woonboxen.

Housewarming cadeau: Afbeelding

Housewarming cadeau met gezellige accessoires voor in huis

Wanneer je net een nieuwe woning hebt is het vaak even uitzoeken hoe je de juiste sfeer kunt creëren. Ook het combineren van woonitems kan soms een uitdaging zijn. Daarom hebben wij alvast het voorwerk voor jou gedaan! Alle housewarming cadeaus hebben wij persoonlijk met veel liefde en passie samen gespeld. Je kunt eindeloos mixen en matchen met de items uit de verrassingsbox. Zo creëer je in no-time een extra gezellig beeld in huis. Neem een kijkje in onze webshop en shop een housewarming cadeau met de gezelligste items!

Housewarming cadeau: Tekst

NEEM CONTACT OP.

Hoofdweg 12
5571 PG Amsterdam

Tel.: +31 (0) 456 573442

Bedankt voor de inzending!

A5E0D617-D298-4584-AC98-6E0B817EDE5F_edi
Housewarming cadeau: Contact opnemen
bottom of page