top of page

Geschenkpakket bestellen voor iedere gelegenheid

Waar je ook naar op zoek bent, voor iedere gelegenheid vind je in onze webshop wel een geschikt geschenkpakket. Er zijn namelijk meerdere styles beschikbaar zodat er een cadeau voor iedereen te vinden is. Ieder seizoen zijn er weer nieuwe boxen beschikbaar met interieur items die aansluiten bij het seizoen. Ook zijn de boxen zo door ons samengesteld dat je eindeloos kunt mixen en matchen. Als interieurliefhebbers zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van interieur decoratie met accessoires voor in huis, als interieur cadeau! Wij gaan op zoek nar exclusieve items waarmee je een origineel en knus interieur creëert. Wil je meer weten over de boxen? Stel je vraag gerust via de chat of de mail. Wij stellen de boxen zelf met liefde en passie samen dus wij weten er alles vanaf!

Geschenkpakket: Tekst
pexels-amy-texter-1661908.jpg

Cadeaupakket als housewarming cadeau!

Wist je dat er in ieder geschenkpakket meestal tussen de 7 en 10 items zitten? Wanneer je alle items los in de winkels zou kopen ben je een stuk duurder uit. Een geschenkpakket is dus heel geschikt als budgetcadeau. Alleen het ziet er alles behalve budget uit! Iedere woonbox stellen wij namelijk met grote zorg samen. Er zitten alleen items in waar wij achter staan en die het gezellig maken in je huis. De geschenkpakketten wisselen met de seizoenen zodat er ieder seizoen weer een nieuwe variant beschikbaar is. Laat je verrassen door de eigentijdse woonitems die in de box zitten. Style ze op de manier die jij wil. Voor wat inspiratie kun je ook even kijken op onze Instagram of Facebook. Zien we je daar?

Geschenkpakket: Afbeelding

Geschenkpakket voor een upgrade van de homeoffice

Ben je op zoek naar een geschikt thuiswerkgeschenk of verrassingsbox? Of kan je eigen homeoffice wel een upgrade gebruiken? Onze geschenkpakketten bevatten alle items om je thuiswerkplek eigen te maken. Niet is zo vervelend als om in een kale ruimte te werken. Haal de relaxte sfeer van Ibiza in huis of houdt het bij aardse en natuurlijke items. Het is maar net welke stijl bij jou past. Aan de crea bea’s onder ons hebben wij ook gedacht want in de meeste geschenkpakketten hebben wij ook een leuk DIY-item toegevoegd. Bestel je interieur cadeau in onze webshop en het wordt bij jou thuis op de stoep bezorgd.

Geschenkpakket: Tekst

NEEM CONTACT OP.

Hoofdweg 12
5571 PG Amsterdam

Tel.: +31 (0) 456 573442

Bedankt voor de inzending!

A5E0D617-D298-4584-AC98-6E0B817EDE5F_edi
Geschenkpakket: Contact opnemen
bottom of page