top of page

Cadeaupakket bestellen met de leukste woonitems

Op zoek naar een cadeau voor je moeder die alles al heeft? Heb je al rondgestruind maar zonder resultaat? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Wij hebben cadeaupakketten samengesteld met leuke woonitems voor in huis. Je kunt kiezen uit verschillende sfeervolle deco pakketen op basis van het seizoen. Zo kan je moeder weer nieuwe woonideeën voor thuis opdoen. De items uit het cadeaupakket kunnen eindeloos met elkaar worden gecombineerd. Door een woonbox cadeau te geven ben je verzekerd van een origineel cadeau. Maar stiekem is het ook leuk om zelf te houden. Wil je een cadeaupakket bestellen? Bestel je favoriete woonbox in onze webshop!

Cadeaupakket: Tekst
pexels-cottonbro-3927238.jpg

Geschenkpakket bestellen als verjaardagscadeau

Ben je radeloos wat je iemand voor zijn/haar verjaardag moet geven? En wil je ook graag een origineel cadeau geven? Bekijk dan onze cadeaupakketten die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Op basis van verschillende stijlen hebben wij deco pakketten samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan een box met interieuritems die je meenemen naar de zachte, verfrissende en relaxte Ibiza sfeer. Of waan je in de sferen van de natuur met robuuste items en etnische uitingen. Zo voelt het net alsof je op een houten bankje de natuur om je heen observeert en de heerlijke buitengeur inademt. Kortom, voor iedereen is er in onze webshop wel een cadeaupakket of verrassingsbox te vinden om van zijn/haar huis een thuis te maken. Bekijk alle woonboxen in onze webshop!

Cadeaupakket: Afbeelding

Samenwonencadeau of housewarming cadeau bestellen in de vorm van een cadeaupakket

Op zoek gaan naar een cadeau voor twee mensen kan best een uitdaging zijn. Heb je al eens gedacht aan het geven van een cadeaupakket die geschikt is voor allebei? De door ons samengestelde seizoensboxen bevatten items om het thuis gezellig en knus te maken en kan het perfecte interieur cadeau worden met interieur decoratie. Wanneer mensen gaan samenwonen denken ze in eerste instantie meestal aan de praktische spullen die ze nodig hebben. Maar om van een huis echt een thuis te maken horen daar natuurlijke sfeervolle accessoires voor in huis bij. Met de items uit onze woonboxen kun je eindeloos mixen en matchen. Bestel het cadeaupakket in de webshop en hij wordt bezorgd bij jou op de stoep. Of laat hem alvast bezorgen bij het koppel dat is gaan samen wonen.

Cadeaupakket: Tekst

NEEM CONTACT OP.

Hoofdweg 12
5571 PG Amsterdam

Tel.: +31 (0) 456 573442

Bedankt voor de inzending!

A5E0D617-D298-4584-AC98-6E0B817EDE5F_edi
Cadeaupakket: Contact opnemen
bottom of page