top of page

Accessoires in huis met elkaar mixen en matchen

Ben je op zoek naar leuke interieur decoratie voor in huis? Kun je wel een dosis inspiratie gebruiken om je huis een update te geven? Probeer dan eens de door ons samengestelde seizoensbox of cadeaupakket uit. Hierin vind je het perfecte interieur cadeau die je huis in no time gezellig en knus maken. De boxen zijn niet alleen bedoeld voor je eigen huis want ze zijn ook superleuk om te geven als housewarming cadeau. Met de inhoud van de seizoensbox kun je eindeloos mixen en matchen met accessoires voor in huis. Ook zijn de boxen in meerdere stijlen verkrijgbaar zodat er voor iedereen wel een geschikte variant bij zit. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in onze webshop en bestel een woonbox voor jezelf of voor een ander.

Accessoires huis: Tekst
IMG_3832_edited_edited.jpg

Samengestelde geschenkpakket met accessoires voor in huis

Met de door ons samengestelde seizoensbox maak je elk seizoen een frisse start in huis. Er zitten accessoires in de box die je interieur nieuw leven in blazen. Voor de zomer kun je denken aan een box waarmee je wordt meegenomen in de zachte, verfrissende en relaxte sfeer van Ibiza. Onze ‘Good vibes only-box’ is bijvoorbeeld erg geschikt om je balkon een update te geven. Dit is voor velen de plek om even bij te komen of een borrel te doen met vrienden of familie. Met een vloerkleed, een paar kussen en paar mooie pluimen maak je er echt een gezellige plek van. In deze box zitten natuurlijk ook accessoires voor in huis. Zo zit er een leuk DIY dienblad in en een bloempot waarin je je nieuwe plantenvriend kunt ophangen. Bekijk de verschillende boxen in onze webshop!

Accessoires huis: Afbeelding

Leuke accessoires voor in huis in één verrassingsbox

Met onze seizoensboxen hoef je zelf niet meer eindeloos te zoeken naar accessoires voor in huis die goed bij elkaar passen. Wij hebben het zoekwerk alvast voor je gedaan! Met onze boxen willen wij onze liefde en passie voor interieur met jou delen. Dit doen wij ook op onze Instagram en Facebook waar je alvast wat ideeën kunt op doen hoe je de items met elkaar kunt stylen. Wil je ook een woonbox bestellen? Dat gaat heel makkelijk! Kies jouw box uit en bestel hem eenvoudig in de webshop. Zodra de box bij jou op de stoep staat hoef je hem alleen nog maar uit te pakken en kan het stylen beginnen!

Accessoires huis: Tekst

NEEM CONTACT OP.

Hoofdweg 12
5571 PG Amsterdam

Tel.: +31 (0) 456 573442

Bedankt voor de inzending!

A5E0D617-D298-4584-AC98-6E0B817EDE5F_edi
Accessoires huis: Contact opnemen
bottom of page